Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Nou servei gratuït de coaching per a persones emprendores

ADREÇAT A PERSONES AUTÒNOMES, PETITS NEGOCIS I PIMES
Veure imatge de Nou servei gratuït de coaching per a persones emprendores (nova finestra)
Data: del 28 de febrer al 31 de desembre
Data inici inscripció: 28/02/2023
Data fi inscripció: 31/12/2023
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Oficina especial d'atenció a les empreses, persones autònomes i treballadores afectades per la crisis sanitària del Covid-19
Lloc: Gornal Activa(Gornal Activa)
C. Can Trias 20  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

El programa de Coaching pretén potenciar i impulsar les persones:

Que estiguin sospesant l’idea d’autoocupar-se en una nova empresa, negoci o activitat econòmica.
Que ja estan en la fase de creació i disseny del seu projecte.
Que es trobin en la fase de posada en marxa.
L’objectiu principal dels serveis de consolidació és millorar la capacitació emocional i empresarial, amb formació i habilitats, treballant en la confiança, motivació, pla d´acció, intel.ligència emocional, i altres recursos de desenvolupament personal per assolir l´èxit en els projectes que estiguin interessats en participar.

El SERVEI DE COACHING pretén ser l’element facilitador que l'ajudi a estendre el pont entre allò que avui és, fa i/o té i allò que vol arribar a ser, fer i/o tenir.

OBJECTIUS DEL SERVEI DE COACHING EMPRESARIAL

Crear un espai per a la reflexió sobre els propis projectes personals i, si escau, tot compartint amb altres emprenedors.
Oferir coneixements i treballar habilitats i competències transversals, tant intrapersonals com interpersonals amb la aportació de la intel.ligència emocional.
Indagar sobre el propi perfil com a emprenedor, per detectar els propis punts forts i els aspectes a millorar: autoconeixement i autoconsciència.
Donar eines i recursos per poder potenciar els propis punts forts i millorar els aspectes de millora: autoregulació.
Dissenyar el propi pla de millora personal.
Si esteu interessats en participar en aquest servei us atendrà un equip tècnic que us oferirà un servei personalitzat i especialitzat atenent les necessitats personals, organitzatives, laborals, productives i empresarials del seu projecte empresarial o de la seva organització ja en funcionament, amb el compromís de que els nostres usuaris/es comptin amb instruments necessaris per al desenvolupament de les seves iniciatives empresarials.

Pot trobar informació general sobre els nostres serveis a la nostra web de Promoció Econòmica www.dinamitzaciolocallh.cat i, concretament, en el link http://www.dinamitzaciolocallh.cat/237201_1.aspx?id=1.

Les accions s’impartiran a les nostres oficines ubicades a l’edifici de Gornal Activa, carrer Can Trias, número 20, 2a planta, L’Hospitalet de Llobregat (08902).

Per ser beneficiari/a de les accions de Coaching és obligatori inscriure’s a l’enllaç habilitat a l’efecte. Si necessita aclarir qualsevol dubte, pot dirigir-se al correu electrònic oficinaserveiempresa@l-h.cat (indicant a l’assumpte “Consolidació”) o trucar al telèfon 93-4036961.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal