Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Nou servei gratuït de consolidació de negocis

ADREÇAT A PERSONES AUTÒNOMES, PETITS NEGOCIS I PIMES
Veure imatge de Nou servei gratuït de consolidació de negocis (nova finestra)
Data: del 17 de febrer al 31 de desembre
Data inici inscripció: 18/02/2023
Data fi inscripció: 31/12/2023
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Oficina de serveis a l'empresa
Lloc: Gornal Activa(Gornal Activa)
C. Can Trias 20  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

El programa de Consolidació Empresarial pretén potenciar i consolidar els projectes i les empreses del territori a través d’itineraris intensius que combinen formació i consultoria en temàtiques concretes, i està dirigit a qualsevol  empresa, pyme, negoci o activitat econòmica ubicada a la ciutat que ja hagi iniciat el seu camí professional i es trobi en les primeres etapes d’activitat empresarial.


L’objectiu principal dels serveis de consolidació és la millora de la competitivitat de les empreses del territori, en compliment dels mandats del Pla d’Actuació Municipal 2020-2023.

POSAR EN MARXA I CONSOLIDAR LES INICIATIVES PROFESSIONALS I EMPRESARIALS

El programa sorgeix com a resposta a aquelles empreses que perceben que el negoci no funciona tan bé com deuria, ja sigui per un estancament en les vendes, perquè no saben com arribar a més clients, tenir millor visibilitat o simplement perquè els comptes no surten.
Quan el que s’ha fet sempre no funciona, és el moment d’avaluar, esbrinar què fem malament, investigar què podem canviar per millorar... i fer-ho.


Per ajudar-los a valorar i solucionar els seus problemes, a donar-los la visibilitat que el seu negoci necessita, a confiar en les seves habilitats com a empresaris i a creure que sí que es pot, posem a disposició de les empreses escollides un servei personalitzat gratuït amb un equip de consultors o coaches amb els quals podran treballar de manera directa i personal durant un període de temps en la millora, impuls i rellançament dels negocis.

SERVEIS DE CONSOLIDACIÓ EMPRESARIAL


· DIAGNÒSTICS DE CONSOLIDACIÓ: Anàlisi de la situació de les empreses en les seves primeres etapes d’activitat.
· ACCIONS FORMATIVES: Proporcionar coneixements i estratègies en les matèries més demandades per les empreses com a resultat dels diagnòstics realitzats, per a poder enfortir les debilitats detectades en els àmbits de gestió.
· MENTORITZACIÓ i COACHING EMPRESARIAL: Professionals de referència de diferents sectors l’ajudaran a enfortir el seu projecte i el desenvolupament personal i professional per millorar com a empresari.
· ASSESSORAMENT: serveis inicials d’orientació, informació i assessorament empresarial integral en matèria fiscal, financera, comptable, laboral i qualsevol altra anàloga o complementària a les anteriors.
· PUNT D’ATENCIÓ A l’EMPRENEDOR/A (PAE): a les nostres instal·lacions podrà iniciar el tràmit administratiu de constitució de l’empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE), i la formalització de l’alta censal d’Hisenda i de l’alta a la Seguretat Social com a autònom/a.
· AJUDA PER A LA CERCA DE FINANCIACIÓ: tindrà el nostre recolzament per saber com obtenir els recursos financers necessaris, informació d’ajuts i subvencions per a empreses.

Pot trobar informació general sobre els nostres serveis a la nostra web de Promoció Econòmica www.dinamitzaciolocallh.cat i, concretament, en el link http://www.dinamitzaciolocallh.cat/237201_1.aspx?id=1.

Les accions s’impartiran a les nostres oficines ubicades a l’edifici de Gornal Activa, carrer Can Trias, número 20, 2a planta, L’Hospitalet de Llobregat (08902).


Per ser beneficiari/a de les accions de Consolidació Empresarial és obligatori inscriure’s a l’enllaç habilitat a l’efecte. Si necessita aclarir qualsevol dubte, pot dirigir-se al correu electrònic oficinaserveiempresa@l-h.cat (indicant a l’assumpte “Consolidació”) o trucar al telèfon 93-4036961.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal