Operacions bàsiques de restaurant i bar (nivell 1) [HOTR0208]

Durada. 290 hores

Competència general

Assistir en el servei i preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments i begudes.

Àmbit professional

Desenvolupa la seva activitat professional, com a auxiliar o ajudant, tant en grans com en mitjanes i petites empreses de restauració, bars i cafeteries. En els petits establiments pot desenvolupar la seva activitat amb certa autonomia.

Sectors productius

Aquesta qualificació se situa, principalment, en sectors i subsectors productius i de prestació de serveis en els quals es desenvolupen processos d'elaboració i servei d'aliments i begudes, com ara el sector d’hoteleria i, en el seu marc, els subsectors d'hoteleria i restauració (tradicional, evolutiva i col·lectiva)

Ocupacions o llocs de treball relacionats

· Ajudant/a de cambrer/a.
· Ajudant/a de bar.
· Ajudant/a de rebost.
· Auxiliar de col·lectivitats.
· Empleat/ada de petit establiment de restauració.

Centres on s'imparteix

  • Guia de Formació Professional
Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal