Notícies

Detall notícia

23/05/2024
Reciclatge
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Campanya lúdica per fomentar la separació correcta dels residus

La campanya per potenciar la recollida selectiva l’organitzen l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de L’Hospitalet
Veure imatge de Campanya lúdica per fomentar la separació correcta dels residus (nova finestra)

L’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de L’Hospitalet estan duent a terme a la ciutat durant els mesos de maig i juny la campanya lúdica “Fem sortir els colors del gris”, a través de dues activitats per fomentar la separació correcta dels residus entre la ciutadania.

Una de les activitats, dinamitzada per actors i educadors ambientals, és el joc del Trivial adaptat amb preguntes sobre reciclatge. L’objectiu és fer passar una bona estona als participants i sensibilitzar-los sobre el reciclatge d’una manera amena i distesa.

Amb el mateix objectiu, la segona activitat és una cantada teatralitzada amb lletres adaptades de cançons conegudes, que parlen dels tòpics més comuns sobre el reciclatge i els residus que més es generen durant la primavera i l’estiu.

Aquestes accions es duen a terme al carrer i també en mercats, eixos i centres comercials, i bars i cafeteries de la ciutat.

Les pròximes activitats de la campanya seran dimarts, 28 de maig, a les places de Milagros Consarnau i Sabaté i de Pius XII, on es farà el joc del Trivial (de 17.30 a 19.30 hores) i la cantada teatralitzada (de 17 a 19 hores).

Dimecres, 29, les mateixes activitats es traslladaran a la plaça de l’Ajuntament i a la rambla de Just Oliveres; dijous, 30, al Centre Comercial Gran Via 2, i el dissabte 1 de juny, al carrer de Santa Eulàlia, coincidint amb la Fira del Comerç al Carrer, en el marc de la Festa Major del barri.

La campanya de sensibilització ambiental sobre la recollida selectiva i la correcta separació dels residus finalitzarà el 29 de juny i arribarà, entre altres llocs, als eixos comercials de la Florida, Pubilla Cases, Santa Eulàlia, el Centre, Sant Josep, Collblanc i la Torrassa, i als centres comercials de La Farga i Gran Via 2.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal