Notícies

Detall notícia

21/03/2024
Ocupació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Gornal Activa acosta els serveis d’ocupabilitat a alumnat de formació professional

Aquesta setmana s’han iniciat les visites a centres educatius per promocionar la borsa de treball i altres serveis d’ocupabilitat
Veure imatge de Gornal Activa acosta els serveis d’ocupabilitat a alumnat de formació professional (nova finestra)

Aquesta setmana han començat les sessions a centres educatius de L’Hospitalet per explicar els serveis de Gornal Activa entre alumnat d’últim any de formació professional.

Les sessions han tingut lloc durant les Jornades Tècniques de l’Institut Provençana. Les visites continuaran a l’abril al Centre d’Estudis Dolmen, a Jesuïtes Bellvitge - Centre d’Estudis Joan XXIII, a l’Institut Can Vilumara i a l’Institut Mercè Rodoreda.

Durant la visita, personal tècnic de l’Ajuntament ajuda l’alumnat a fer l’alta online a la borsa de treball de Gornal Activa i explica quins són els serveis que l’equipament posa al seu abast: orientació laboral, formació en noves tecnologies i assessorament per a l’emprenedoria. L’acció es realitza cada any amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat del jovent de la ciutat.


Des del 2012, Gornal Activa disposa d’una borsa de treball municipal autoritzada com a agència de col·locació pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal