Notícies

Detall notícia

20/12/2023
Comerç 
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Activitats nadalenques dinamitzen els eixos comercials de L’Hospitalet

Més de 65 activitats a tots els barris de la ciutat organitzades per l’Ajuntament i les associacions de comerciants
Veure imatge de Activitats nadalenques dinamitzen els eixos comercials de L’Hospitalet (nova finestra)

Les festes de Nadal arriben als eixos comercials i als mercats municipals de L’Hospitalet. Amb el lema “Sent l’escalf dels nostres comerciants i restauradors per Nadal”, les unitats de Comerç i Mercats de l’Ajuntament, conjuntament amb les associacions de comerciants i paradistes dels mercats municipals, han programat tot un seguit d’activitats nadalenques per dinamitzar el comerç a la ciutat.

Hi haurà més de 65 activitats repartides per tots els barris: tallers i activitats infantils, trenets de Nadal, exhibicions, patges reials, Tió de Nadal, Reis Mags, actuacions i moltes més. Un ampli ventall de propostes que podeu consultar al web de Nadal (www.l-h.cat/nadal) i al programa de mà.

Cal destacar-ne la Fira de Nadal i Reis, a la rambla de la Marina (entre el carrer d’Enric Prat de la Riba i el carrer de Provença), del 13 de desembre al 7 de gener, de 10 a 21 hores (i la Nit de Reis, fins a les 23 hores), una fira tradicional amb articles d’artesania i alimentació que acollirà també tallers i activitats infantils.

81 carrers i 16 places il·luminades amb més de 900 ornaments

L’Ajuntament es fa càrrec, per quart any consecutiu, del pagament dels llums de la ciutat, sense cap cost per part dels comerciants. Tot l’enllumenat és de llums led amb consum d’energia molt baix.

Enguany l’Ajuntament il·lumina un total de 81 carrers i 16 places, 3 espais més que l’any anterior, i s’han distribuït més de 900 ornaments per tots els barris.

Els llums estan encesos des del 24 de novembre i fins al diumenge 7 de gener, dia festiu d’obertura comercial, per tal de coincidir amb l’inici de la campanya de rebaixes, amb l’objectiu d’impulsar la dinamització comercial dels carrers de la ciutat.

L’horari d’enllumenat és el mateix de l’any anterior: de dilluns a diumenge, de 17.30 a 22 hores. La nit de Nadal i Nadal els llums estaran encesos fins a les 12 de la nit i les nits de Cap d’Any i Reis, fins a la una de la matinada.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal