Notícies

Detall notícia

26/01/2024
Fires
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Hospitalet presenta la seva oferta turística a Fitur

L’Hospitalet disposa actualment de 30 allotjaments turístics i més de 5.000 places
Veure imatge de L’Hospitalet presenta la seva oferta turística a Fitur (nova finestra)

L’Hospitalet és present a la 44a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2024, que té lloc del 24 al 28 de gener. La ciutat hi participa, novament, de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona.

Tècnics municipals de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme han assistit a la Fira i han mantingut reunions i trobades amb agents del sector per donar a conèixer l’oferta turística de la ciutat sota el lema “L’Hove. L’Hospitalet, una ciutat que es fa estimar”, i s’ha difós  material informatiu sobre els atractius de la ciutat.

L’Hospitalet, destinació turística de negocis
Des de fa uns anys, L’Hospitalet  destaca com a destinació turística de negocis i de turisme esportiu, gràcies al reconeixement que va suposar l’atorgament del segell de Destinació de Turisme Esportiu.
Els dos centres de congressos de la ciutat, La Farga i Fira de Barcelona Gran Via, van acollir el 2022 més de 650.000 persones durant els 74 esdeveniments que van organitzar.

La ciutat disposa de 30 allotjaments turístics (hotels, hostals i apartaments turístics) i 5.024 places amb una alta ocupació. La mitjana d’ocupació dels allotjaments el 2022 (un 72,5 %) va arribar gairebé a les dades prepandèmia, l’any 2019 va ser del 74,6 %. I la dada d’ocupació del passat agost (80,2 %) va superar la del 2019 (73,6 %).

L’Hospitalet compta amb una àmplia i moderna oferta hotelera, a més, la gastronomia singular i diversa, l’oferta cultural dels equipaments i dels artistes instal·lats al Districte Cultural, la qualitat de les instal·lacions esportives i el compromís amb la sostenibilitat, fan del turisme un sector amb un gran impuls a la ciutat.

El 2022, L’Hospitalet va rebre una de les certificacions de destinació Biosphere, que atorga l’Institut de Turisme Responsable, que reconeix el compromís de la ciutat amb la sostenibilitat i amb la voluntat de millorar contínuament en aquest àmbit.

Aquest segell distingeix les destinacions i les empreses turístiques sostenibles segons criteris alineats amb els disset objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de les Nacions Unides. La distinció Biosphere contribueix a captar una demanda turística responsable.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal