Notícies

Detall notícia

11/04/2024
Mercats L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Els clients del Mercat del Centre tenen pàrquing gratuït

És una prova pilot fruit d’un acord entre els comerciants i l’empresa Telpark, que properament s’ampliarà a les botigues del Centre
Veure imatge de Els clients del Mercat del Centre tenen pàrquing gratuït (nova finestra)

Els clients del Mercat del Centre poden aparcar des d’avui de forma gratuïta al pàrquing soterrani de la plaça de l’Ajuntament.

Després de fer una compra, els clients poden sol·licitar un val de descompte a totes les parades interiors i exteriors del Mercat que els permet gaudir d’una hora gratuïta d’aparcament. Es poden acumular fins a dos tiquets per estada.

Aquesta iniciativa s’ampliarà als clients de les botigues membres del Grup Botigues Centre i Sant Josep a partir del 29 d’abril, en aquest cas, amb vals de mitja hora.

Aquest nou servei té com a objectiu dinamitzar la zona comercial del barri del Centre i afavorir la compra al comerç local. Ha estat possible gràcies a l’acord de l'Associació de Concessionaris de Parades Interiors del Mercat del Centre i el Grup Botigues del Centre i Sant Josep amb Telpark, l'empresa que gestiona l'aparcament.

El Mercat disposa de 1.000 tiquets i el Grup Botigues en tindrà 1.900, per a distribuir fins al 31 de juliol i el 31 de maig, respectivament.

És una prova pilot, que s’avaluarà al finalitzar per considerar-ne la continuïtat.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal