Notícies

Detall notícia

23/05/2023
Formació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’alumnat de l’Escola de Bàrmans assisteix a una master class de còctels

Aquesta acció s’emmarca en el compromís municipal d’impulsar accions per afavorir la formació de la ciutadania i millorar l’ocupabilitat
Veure imatge de L’alumnat de l’Escola de Bàrmans assisteix a una master class de còctels (nova finestra)

Alumnes de l’Escola de Bàrmans del Centre Municipal de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet van assistir ahir, dins del seu programa d’aprenentatge, a una master class a càrrec del bàrman, Ginés Pérez, propietari de la Cocteleria Belvedere. Els estudiants van poder conèixer diferents combinacions i qüestions pràctiques relacionades amb la professió.

Aquesta acció s’emmarca en la formació dels joves de l’Escola de Bàrmans, dins del compromís municipal d’impulsar accions per afavorir la formació de la ciutadania i millorar l’ocupabilitat.

L’Hospitalet és, a més, un referent pel que fa els nous talents en aquest sector. El Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”, que el 23 d’abril va celebrar la 38a edició, va comptar amb una participació rècord, 29 concursants d’escoles de tot Catalunya. De les diferents edicions del concurs han sortit bàrmans que treballen en locals de prestigi de tot Catalunya.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal