Notícies

Detall notícia

08/06/2023
Mercats municipals
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El mercat no sedentari de Bellvitge millora l’accessibilitat i la seguretat

S’ha creat un carrer central a l’esplanada gran, un espai més ampli que ofereix una visió clara de les parades i els productes
Mercat no sedentari de bellvitgeVeure imatge de El mercat no sedentari de Bellvitge millora l’accessibilitat i la seguretat (nova finestra)

De gener a maig, s’ha reorganitzat el mercat no sedentari de Bellvitge amb l’objectiu d’augmentar-ne l’accessibilitat i la seguretat, millorar l’experiència de compra dels clients i la visibilitat dels paradistes i facilitar la neteja de l’espai.

A l’esplanada gran, s’han reduït els carrers de cinc a tres, de manera que se n’ha augmentat l’amplada i s’ha creat un carrer central més ampli que ofereix una visió més clara de les parades i els productes i, alhora, facilita la mobilitat dels visitants, evita aglomeracions i millora la seguretat.

D’altra banda, s’ha deixat lliure la zona de bancs sota dels arbres, que s’ha convertit en un espai de descans a l’ombra per als visitants.

La reorganització del mercat hi ha augmentat l'afluència de persones i ha tingut una bona acollida per part de clients i comerciants, ja que ha fet possible una major interacció entre ells.

Actualment, el mercat no sedentari de Bellvitge té 185 parades. Aquesta redistribució de l’espai, que ha dut a terme la Secció de Mercats de l’Ajuntament de L’Hospitalet, segueix la tendència actual dels mercats a l’aire lliure, que consisteix a reduir el nombre de parades per potenciar el confort en l’experiència de compra.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal