Notícies

Detall notícia

05/04/2024
Mercats LH
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Els mercats de L’Hospitalet se sumen a la campanya “Posa’t la gorra!” pels infants i adolescents amb càncer

Dissabte, 6 d’abril, es podrà adquirir la gorra d’AFANOC per 8 euros als 8 mercats municipals de la ciutat
Veure imatge de Els mercats de L’Hospitalet se sumen a la campanya “Posa’t la gorra!” pels infants i adolescents amb càncer (nova finestra)

Dissabte, 6 d’abril, de 10 a 14 hores, es podrà adquirir la gorra de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) als 8 mercats municipals de la ciutat, que participen, un any més, en la campanya solidària “Posa’t la gorra!”.

El preu de la gorra és de 8 euros i tots els diners que es recaptin serviran per continuar oferint serveis gratuïts a famílies amb un infant o adolescent amb càncer: millora de les condicions als hospitals, suport psicosocial integral i finançament de La Casa dels Xuklis, un allotjament temporal situat a Barcelona que acull infants i adolescents amb càncer i les seves famílies mentre duren els tractaments.

“Posa’t la Gorra!” és una campanya de sensibilització, promoguda per l’AFANOC des de 2001, per donar a conèixer l’existència del càncer infantil, amb l’objectiu de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que sorgeixen a partir del seu diagnòstic.

La gorra és la protagonista de la campanya, ja que un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents a causa del tractament és la pèrdua de cabell, i per això acostumen a cobrir-se el cap amb una gorra. En aquesta edició, l’artista visual Tarsila Schubert ha estat l’encarregada de dissenyar-la.

La campanya “Posa’t la Gorra!” és la primera font de recursos per finançar els serveis que ofereix l’AFANOC.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal