Notícies

Detall notícia

17/04/2024
Promoció de la ciutat
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Hospitalet torna a buscar el seu racó preferit

Del 18 d’abril al 18 d’agost, la ciutadania pot participar en la quarta edició del certamen de fotografia “Mi rincón favorito de L’Hospitalet”
Veure imatge de L’Hospitalet torna a buscar el seu racó preferit (nova finestra)

Demà, 18 d’abril, comença el termini per participar en la quarta edició de “Mi rincón favorito de L’Hospitalet”, un certamen de fotografia a la xarxa social Instagram que convida la població a pujar-hi fotografies per mostrar i descobrir el més destacat de la ciutat.

Per participar-hi, cal seguir els passos següents:

  1. Fer una fotografia amb un telèfon mòbil o qualsevol altre dispositiu.
  2. Pujar-la a la xarxa social Instagram amb els hashtags del certamen (#mirinconfavorito i #mirinconfavoritoLH) i etiquetar el perfil @lhturisme.
  3. Emplenar el formulari d'inscripció, en el qual també es poden consultar les bases.
  4. Enviar la fotografia al correu turisme@l-h.cat.

Un jurat format per personal tècnic de l’Ajuntament de L’Hospitalet i personalitats del sector de la fotografia serà l’encarregat de determinar les fotografies guanyadores.

El certamen tindrà dos premis: un primer guardó de 200 euros i un segon de 100 euros. Les obres participants seran publicades al compte d’Instagram @lhturisme, i les primeres classificades seran impreses en diversos materials promocionals (postals, adhesius i pòsters).

A més, l’obra guanyadora optarà als premis nacionals del projecte “Mi rincón favorito”, juntament amb les fotos guanyadores de certàmens de tot el país, amb premis que van dels 50 als 500 euros.

Els premis en l’àmbit local es donaran a conèixer entre el 16 i el 20 de setembre, i els guanyadors nacionals es publicaran el 27 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme.

L’objectiu del concurs és estimular la capacitat creativa de la ciutadania en el terreny de la fotografia digital i, alhora, generar contingut enriquidor a les xarxes socials a través d’un ús responsable i amb finalitat cultural.

A més, el certamen compleix un objectiu promocional i fa que siguin els usuaris els que mostrin els aspectes que ells mateixos consideren més rellevants de la localitat.


Requisits i condicions per participar-hi

Hi pot participar tota la ciutadania a partir dels 18 anys, des de demà, 18 d’abril, i fins al 18 d’agost. La fotografia es pot retocar digitalment, s’ha de fer a L’Hospitalet o ha de fer referència a la ciutat, i s’ha d’especificar la ubicació on s’ha pres.

Cada participant hi pot presentar fins a cinc fotografies, i en cas de presentar-ne diverses, ha d’omplir un formulari per a cada una. La fotografia es pot haver fet abans del termini del concurs, però cal publicar-la entre el 18 d’abril i el 18 d’agost en un compte d’Instagram públic.

El text de la descripció de la imatge forma part de l’obra i el jurat el pot tenir en compte a l’hora d'escollir els treballs guanyadors. El format i l’extensió són lliures i es permet la inclusió d’emoticones.

Més informació del certamen i formulari d’inscripció.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal