Notícies

Detall notícia

26/04/2024
Ocupació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

59 llocs de treball al nou Pla local d’ocupació de la Xarxa de Governs Locals

Avui comença el període d’inscripció i finalitza el 15 de maig, a les 12 hores
Veure imatge de 59 llocs de treball al nou Pla local d’ocupació de la Xarxa de Governs Locals (nova finestra)

Avui s’obre la convocatòria del Pla local d’ocupació de la Xarxa de Governs Locals, finançat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu d’oferir oportunitats laborals a persones en situació d’atur.

A través del pla, l’Ajuntament contractarà 59 persones a jornada completa durant un màxim de sis mesos. Els llocs de treball són:

  • 40 tècnics/ques auxiliars. S’encarregaran d’elaborar i actualitzar el cens de guals i de locals comercials de la ciutat situats en planta baixa, en funció de si es destinen a activitat econòmica o a habitatge.
  • 6 peons/es d’ofici, que realitzaran reparacions i petites obres de fusteria, construcció o electricitat, en edificis municipals i a l'espai públic.
  • 1 encarregat/da, que gestionarà i coordinarà les brigades de treball dels peons d’ofici.
  • 4 ordenances per desenvolupar tasques d’atenció personalitzada i d’acompanyament a la ciutadania amb més dificultats a l’hora de fer gestions telemàtiques.
  • 8 tècnics/ques mitjans/es, que coordinaran els diferents grups de treball de pla.

El període d’inscripció estarà obert fins al 15 de maig a les 12 hores i l’inici del contracte està previst pel juliol. Es poden consultar les places, les condicions i les funcions de cada una d’elles i com fer la sol·licitud a la seu electrònica de l’Ajuntament, en aquest enllaç.

En l’apartat de mèrits, es comptabilitzarà l’experiència professional i la formació dels candidats, i es tindrà en compte la situació socioeconòmica i familiar de les persones aspirants.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal