Notícies

Detall notícia

23/10/2023
Mercats
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El Mercat de Collblanc enderroca l’illa del peix i guanya en comoditat i visibilitat

L’actuació ha permès crear al mercat una plaça central diàfana de 120,7 m2
Veure imatge de El Mercat de Collblanc enderroca l’illa del peix i guanya en comoditat i visibilitat (nova finestra)

Dissabte va tenir lloc la inauguració de les obres de remodelació de la plaça central del Mercat de Collblanc. El mes de juliol es va enderrocar l’illa del peix formada per set parades, que van ser traslladades en espais lliures al mateix mercat.

El terra s’ha repavimentat mantenint la forma, els colors i el disseny de l’actual paviment de l’espai. L’actuació ha permès crear al mercat una plaça central diàfana de 120,7 m2, que afavoreix la visibilitat de les parades i una major comoditat per als clients, ja que l’espai transitable ha augmentat.

El projecte, sorgit a iniciativa de l’Associació de Concessionaris de les parades interiors del Mercat de Collblanc, ha comptat amb el suport i l’assessorament de l’Ajuntament.

La redistribució de les parades ha fet possible, a més, que tots els comerços disposin d’aigua freda i calenta de forma individualitzada, per complir amb les normatives sanitàries actuals.

A l’acte d’inauguració, que va coincidir amb un vermut musical, hi va assistir el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, José Antonio Alcaide i la regidora del Districte II (Collblanc i la Torrassa), Olga Gómez.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal