Notícies

Detall notícia

25/07/2023
Subvencions
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Obert el període de sol·licituds de subvencions per l'autoocupació de joves del Programa FSE+

L’ajut es dirigeix a joves entre 18 i 29 anys i el període d’inscripció finalitzarà el 20 de setembre a les 15:00 hores
Veure imatge de Obert el període de sol·licituds de subvencions per l'autoocupació de joves del Programa FSE+ (nova finestra)

Ja està obert el període de presentació de sol·licituds per la concessió de subvencions per afavorir l'autoocupació de joves en el marc del Programa FSE+. L'import destinat a la concessió d'aquestes subvencions és de 13 milions d’euros, i l’import de l’ajut és de fins a 15.120 euros per a cada jove.
Aquest ajut econòmic es dirigeix a joves entre 18 i 29 anys que inicien una activitat econòmica o professional com a persones treballadores autònomes que els permeti mantenir el seu projecte d’emprenedoria a llarg termini i que contribueixi a la disminució de l’atur entre el col·lectiu jove. Per poder accedir-hi, els sol·licitants han d’estar donats d'alta al registre del programa de Garantia Juvenil, en situació “Inscrit beneficiari”, el dia anterior o el mateix dia de la data d'inici de la seva activitat com a treballador o treballadora autònoma.

Només podran acollir-se a aquests ajuts els joves que s’hagin donat d’alta com a autònoms des de l'1 de gener de 2023 fins al dia abans de presentar la seva sol·licitud de subvenció.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 20 de setembre a les 15:00 hores, i s’ha de fer de forma telemàtica a través d'aquests canals:

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Subvencions-per-afavorir-lautoocupacio-de-joves-en-el-marc-del-Programa-FSE-00001?category=768baee4-a82c-11e3-a972-000c29052e2c&moda=1

Per obtenir més informació sobre el programa o resoldre qualsevol dubte, pots venir a l’edifici de Gornal Activa (c/Can Trias, 20), trucar al 934 03 60 23 o enviar un correu electrònic a oficinaserveiempresa@l-h.cat.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal