Orientació

Orientació laboral per a joves

Referents d’Ocupació Juvenil

Junts arribem on et proposisVeure imatge de Referents d’Ocupació Juvenil (nova finestra)

El programa de Referents d’Ocupació Juvenil té l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

És un programa d’abast municipal i subvencionat pel SOC que, a través del treball en xarxa i transversal dels diferents dispositius que treballen amb persones joves, ofereix els recursos més adequats en funció de les necessitats personals i/o socials de cada jove, mitjançant la constitució d’unes unitats especialitzades en el territori.

Destinataris i requisits:

Joves d’entre 16  i 29 anys (en el moment de sol·licitar l’actuació del tècnic referent d’ocupació juvenil), amb o sense documentació (DNI, NIE, Passaport,TSI, sense papers). Especialment adreçat a aquelles persones més joves amb especials dificultats i amb majors necessitats d’assessorament i acompanyament en el procés de transició del sistema educatiu al sistema laboral/ocupacional, o al retorn al sistema educatiu.

Què fem?

Informació, orientació i acompanyament a joves, de manera individual o grupal, amb l'objectiu de facilitar el seu retorn al sistema educatiu, la inserció laboral, o l'accés a altres recursos ocupacionals.

Reforçar i completar el treball en xarxa, a partir de la relació amb els serveis i professionals de l'àmbit educatiu, serveis socials, joventut i d'altres dispositius sociolaborals, per tal d'identificar els recursos d'orientació, formació i ocupació de la ciutat, i concretar vies de derivació de joves.

On ens pots trobar?

Oficina Jove

  • C/Llobregat, 127-141 
  • 08907 L'Hospitalet de Llobregat
  • Tel. 93 403 69 60
  • mtorres@l-h.cat
  • Horari:10.00h-14:00h (de dimarts a divendres) i de 16h a 18:3000h (dimecres).

Inscripcions

“La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil”

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal