1. Informa't


2. Associa't

  • Com? contacta amb alguna de les associacions de la ciutat
    • Perquè contribuiràs a la vitalització del teixit comercial local
    • Perquè tindràs beneficis i descomptes en la participació en diverses campanyes comercials
    • Perquè serà part d'una veu col·lectiva en la relació amb les institucions

3. Activa el teu comerç


Consulta les campanyes de promoció comercial

Comerç

Bones pràctiques

L'Ajuntament de L'Hospitalet ha editat la guia Comerç i sostenibilitat. Guia de bones pràctiques amb l'objectiu principal d'ajudar a difondre mesures i activitats sostenibles en el marc d'aquest sector econòmic.

L'edició d'aquesta guia s'emmarca dins dels programes recollits en el Pla d'Actuació Municipal (PAM) i que vetllen per una ciutat més respectuosa amb l'entorn. La potenciació d'un comerç sostenible i respectuós amb el medi ambient garanteix un compromís amb la vida. 

Atès que el comerç és un generador de residus que influeix en els hàbits de consum de la població, la guia pretén ser un element de sensibilització per als comerciants, per als consumidors i per la ciutadania en general per tal de minimitzar els danys mediambientals i disminuir les accions que generen un mal ús o malbaratament dels recursos naturals. La guia recull de manera explicativa i didàctica un conjunt de recomanacions perquè tothom pugui identificar aquells aspectes que cal millorar o evitar per reduir l'impacte que generen les nostres accions. Es donen petits consells aplicables en l'àmbit comercial, en aspectes com el manteniment de les instal·lacions d'aigua i energia, la separació dels residus, la reducció del soroll o la formació dels treballadors del comerç.

  • Obert el termini de sol·licituds de subvencions 2024
  • Festius 2024 LH
Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal