Formació

Notícies

 • 23/05/2023

  L’alumnat de l’Escola de Bàrmans assisteix a una master class de còctels

  Aquesta acció s’emmarca en el compromís municipal d’impulsar accions per afavorir la formació de la ciutadania i millorar l’ocupabilitat
  Veure imatge de L’alumnat de l’Escola de Bàrmans assisteix a una master class de còctels (nova finestra)

  Alumnes de l’Escola de Bàrmans del Centre Municipal de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet van assistir ahir, dins del seu programa d’aprenentatge, a una master class a càrrec del bàrman, Ginés Pérez, propietari de la Cocteleria Belvedere. Els estudiants van poder conèixer diferents combinacions i qüestions pràctiques relacionades amb la professió.

 • 17/05/2023

  Preinscripcions obertes al curs d’Instal·lació i manteniment de sistemes de plaques solars fotovoltaiques

  Una formació gratuïta de 156 hores
  Veure imatge de Preinscripcions obertes al curs d’Instal·lació i manteniment de sistemes de plaques solars fotovoltaiques (nova finestra)

  La formació, que començarà al setembre i finalitzarà al desembre, compta amb 15 places. Incorpora a més un assessorament individualitzat en sectors emergents dins l’àmbit de  l'eficiència energètica. Està adreçada a dones interessades en treballar en el  sector, joves i persones majors de 45 anys, demandants d‘ocupació no ocupats (DONO) i persones en situació d‘atur de llarga durada o ERTO.

 • 02/05/2023

  Els programes de formació i inserció obren les preinscripcions

  Es tracta d'una formació gratuïta adreçada a joves de 16 a 21 anys sense l'ESO
  Veure imatge de Els programes de formació i inserció obren les preinscripcions (nova finestra)

  Avui s'obre la preinscripció als programes de formació i inserció (PFI), cofinançats per l'Ajuntament de L'Hospitalet, del curs acadèmic 2023-2024. 36 places d'auxiliar de reparació i manteniment de vehicles lleugers i auxiliar d'hoteleria.

  Es tracta d'una formació gratuïta adreçada a joves de 16 a 21 anys sense l'ESO. Començaran el 30 d'octubre de 2023 i finalitzaran el 21 de juny de 2024, tenen una durada de 1.000 hores en horari de matí.

 • Guia de Formació Professional
Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal