La diversitat i qualitat de l’oferta gastronòmica de ciutat es posa de manifest en la celebració del programa de rutes de tapes i platillos.
L’Hospitalet de tapes s’inicia amb la Primavera de tapes, ruta gastronòmica que forma part de les Festes de Primavera, i continua als diferents barris de la ciutat (Sant Josep, Santa Eulàlia, La Florida, Pubilla Cases i Can Serra) amb ocasió de les Festes Majors. A la tardor, platillos!, recull la tradició catalana del platillo i incorpora altres tradicions gastronòmiques i la innovació.
En paral•lel es celebren els tallers de formació Tapes d’ara, adreçats als restauradors de la ciutat i amb l’objectiu de afavorir la creativitat i l’adquisició de noves tècniques culinàries.
GUIA GASTRONÓMICA
El Centre de Formació d’Hostaleria impulsa la publicació de la Guia gastronòmica “L’H tapa a tapa. Locals singulars per menjar i beure com cal”, que posa en valor els locals singulars i de qualitat, i mostra l’existència d’un sector de la restauració potent i divers a la ciutat.
PROPERA RUTA GATRONÓMICA: A la tardor, Platillos! del 3 al 25 de novembre