Alumnes de l’Escola de bàrmans del Centre Municipal de Formació d’Hostaleria han assistit a una master class, a càrrec del bàrman José Núñez, al Mizuwari Cocktail Bar, del Centre, dins el seu programa de aprenentatge.
Els estudiants van poder conèixer diferents combinacions i qüestions pràctiques relacionades amb la professió a càrrec del prestigiós bàrman.
La xifra, 17.642 tapes servides, ha estat molt semblant a la registrada en edicions anteriors a la pandèmia.
D'altra banda, el Concurs de Cocteleria va comptar amb la participació de 23 joves bàrmans de 15 escoles d’hostaleria de tot Catalunya i es referma com a referent per al sector. Les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria han recuperat els seus formats habituals després que la pandèmia obligués a cancel·lar l’edició de 2020 i a adaptar la de 2021.
Aquest matí s’han presentat dos dels esdeveniments gastronòmics més importants dels que se celebren a L’Hospitalet: les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”. Aquestes iniciatives recuperen els seus formats habituals després que la pandèmia obligués a cancel·lar l’edició de 2020 i a adaptar la de 2021.
Les alumnes del curs d’atenció sociosanitària a persones dependents del programa Inserdones han finalitzat ja la formació teoricopràctica i les pràctiques en residències i centres de dia i han rebut aquest matí el diploma acreditatiu, en un acte que s'ha fet a l’Auditori del CEMFO.
El curs habilita les participants amb un certificat de professionalitat de nivell 2 en un perfil que actualment té un alt índex d’inserció laboral. Les 15 dones participants tenen de 35 a 55 anys i són residents a L’Hospitalet.