
L’acord, signat avui per l’Ajuntament, els agents socials i econòmics, i les principals entitats representatives del teixit empresarial i formatiu, marca les línies estratègiques per impulsar l’ocupació de qualitat i la competitivitat local durant els pròxims quatre anys.
L’objectiu és construir una ciutat més competitiva i més cohesionada, amb més oportunitats laborals i capaç de donar resposta als reptes de la transformació digital, la transició verda i els canvis en el mercat de treball.
La gastronomia local pren tot el protagonisme en la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!, una cita que vol promoure i dinamitzar el sector de la restauració de la ciutat.
Del 6 al 23 de novembre ofereix 28 propostes gastronòmiques en bars, restaurants i cocteleries de la ciutat. L’any passat es van servir 8.100 platillos
L’alumnat del projecte Casa d’oficis d’hostaleria ha fet el tradicional dinar de final de curs amb les seves famílies al restaurant del Centre Municipal de Formació i Ocupació de L’Hospitalet (CEMFO). Com és habitual, el menú ha estat elaborat i servit pels mateixos alumnes per posar en relleu el seu aprenentatge durant el curs.
El projecte forma 20 joves de 16 a 29 anys en situació d’atur en diferents especialitats professionals relacionades amb l’hostaleria i el turisme.
La Farga acollirà dijous aquesta jornada per a persones que busquen feina, volen millorar la situació professional o conèixer l’oferta formativa
Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol afavorir el contacte de persones en cerca de feina amb empreses, amb l’objectiu d’augmentar la inserció laboral i contribuir a la millora de l’ocupabilitat de la ciutadania. La participació és gratuïta i oberta a tothom.