Aquesta tarda s’han lliurat els premis de la 7a edició de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”. Els participants guanyadors de les quatre categories atorgades han estat: el Platillo de L’Hospitalet, escollit per votació popular, ha estat per El Brot; el Platillo més saborós l’ha guanyat Muxía-Centre; el Platillo més creatiu ha sigut per 25 Roselles, i el Platillo de millor qualitat gastronòmica se l’ha endut Gauchito’s Grill.
La 7a edició de la ruta gastronòmica d’ ”A la tardor, platillos!” ha arribat al seu final. L’esdeveniment culinari, impulsat a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha tornat a celebrar-se a la ciutat dos anys després a causa de les restriccions decretades per la pandèmia de la Covid-19.
La ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!” ja està en marxa. Des d’avui fins al 28 de novembre, la ciutadania podrà gaudir d’aquesta iniciativa que, a un preu molt ajustat, ofereix plats de tardor en diferents establiments de la ciutat. L’objectiu és contribuir a difondre l’oferta gastronòmica de la ciutat.
El restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hostaleria ha acollit aquest matí l’acte de lliurament de premis de les rutes gastronòmiques 2021, una iniciativa que té lloc cada any amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat.
La jornada ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Núria Marín; la regidora de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, i també dels representants dels 16 establiments premiats.