1. Assessora't

2. Elabora el pla d'empresa

  • Aquí tens tota la documentació i les eines que necessites:
Guia per a relalitzar el Pla d'Empresa
Guia per a realitzar el Pla Econòmic i Financer

3. Anima't a emprendre!

Empresa

Recursos d'interès

Descobrir 100 idees per emprendre

La pàgina web: http://www.soyentrepreneur.com, ha editat una edició que s’anomena "100 idees per emprendre" on es descobreix una acurada selecció d'idees per emprendre un negoci i avançar-se al futur aprofitant el present: noves oportunitats en segments oblidats o en ple creixement.

Cliqueu aquí per ampliar informació

Descomptes en la contractació del servei d’Oficina Virtual en centres de negoci

Catalunya s’ha sumat a la iniciativa de la Associació Espanyola de Centres de Negocis per facilitat la creació de noves iniciatives empresarials.

D’aquesta forma les persones emprenedores poden estalviar entre un 30 i un 50% en un any.

AIJEC Joves Empresaris Catalunya

Eines TIC de gestió del teu negoci

L’EinesTIC és una acció que s’emmarca dins el pla PIMESTIC per oferir un conjunt d’eines informàtiques per cobrir les necessitats bàsiques informàtiques dels treballadors autònoms i les petites empreses i facilitar d’aquesta manera la introducció de les tecnologies de la informació i les comunicacions (les TIC) en la gestió d’aquests negocis. En aquesta pàgina també es pot trobar una secció d’accés a diferents tipus de programari lliure.

Accedir al contingut

Nova eina per emprenedors/res culturals

El Ministeri de Cultura, a través de la seva pàgina web, ha presentat el simulador Crea un pla de negoci, que ofereix un enfocament específic de l'etapa d'emprenedoria, informació i metodologia detallada sobre el procés de creació i gestió de l'empresa, dades d'interès sobre entitats i interlocutors més rellevants i casos pràctics per a la correcta comprensió del pla de negoci.

Cliqueu aquí per ampliar la informació

Programa TV pel foment de l’ocupació de dones

L’Institut de la Dona, mitjançant el seu portal web Soyempresaria.com, disposa del canal “Creando Empleo” el primer programa de TV en Internet per fomentar l’ocupació entre dones.

Cliqueu aquí per veure l'enllaç

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal