Formació

L'H energia CEFEI

Programa formatiu per la capacitació dins l'àmbit de l'eficiència energètica en instal·lacions, el vehicle elèctric i la mobilitat sostenible.

Logotip Centre de l'energia i la sostenibilitatVeure imatge de Programa formatiu per la capacitació dins l'àmbit de l'eficiència energètica en instal·lacions, el vehicle elèctric i la mobilitat sostenible. (nova finestra)

El Centre per l'Energia i la Sostenibilitat, CES L'H, és una iniciativa de l'Ajuntament de L'Hospitalet, per impulsar la transició energètica, promoure l'ús d'energies renovables i empoderar energèticament a la ciutadania i les empreses locals.

Un dels seus eixos principals d'actuació és la formació orientada a cobrir les necessitats i tendències de les noves demandes del mercat de treball derivades de la transició energètica.

L'H energia: cefei és un programa de formació que te per objectiu donar impuls en la capacitació i la millora competencial de persones en atur o en millora d'ocupació dins aquest procés de transició energètica, dels nous models productius i de consum més sostenibles.

A qui va dirigit preferentment:

  • Dones interessades en treballar en el sector.
  • Joves i persones majors de 45 anys.
  • Demandants d'ocupació no ocupats.
  • Persones en situació d'atur de llarga durada o ERTO

Actuacions previstes:

Per qualsevol consulta podeu contactar en el tl. 93 402 96 99.

Aquest programa és una acció cofinançada per la Diputació de Barcelona.

  • Guia de Formació Professional
Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal