Formació

Projecte L'H ÈXIT

Projecte L’H Èxit

Projecte d’escuderia – escola L’H Èxit

L'H ÈxitVeure imatge de Projecte L’H Èxit (nova finestra)

El projecte

El projecte d’Escuderia-Escola L’H Èxit s’adreça a joves, d’entre 16 i 29 anys que vulguin realitzar un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit d’automoció, la reparació de carrosseria del vehicle,  el motociclisme esportiu  i la reparació i manteniment de vehicles lleugers elèctrics, participant alhora com a equip de suport en l’escuderia amateur L’H Èxit.

La formació 

El programa inclou la realització del Certificat de professionalitat “Operacions auxiliars de manteniment de carrosseria de vehicles” (formació teòrica i pràctica).

Al Centre de Formació d’Automoció de L’Hospitalet i sessions de formació preparatòria al Circuit de Barcelona-Catalunya, així com l’experiència pràctica vivencial al Circuit durant els dies de la competició.

L’objectiu és despertar la vocació professional en aquest sector i, alhora, experimentar el treball en equip, tot vivint l’ambient del món de les competicions esportives.

  • Mecanitzat bàsic
  • Tècniques bàsiques de substitució d’elements amovibles
  • Tècniques bàsiques de preparació de superfícies
  • Formació pit-Stop (assistència a boxes) públics i privats

La competició

Durant el període de formació l’Escuderia-Escola L’H Èxit participa en la competició 24 hores de Motociclisme de Catalunya al Circuit de Barcelona (Montmeló).

*Es preveu inici de les inscripcions a partir del primer semestre del 2022

  • Guia de Formació Professional
Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal