Notícies

Històric

Pàgina de resultats: ... 16 17 18 19 20  ... 
  • 14/05/2019

    Presentació dels programes del Centre de Formació d’Hostaleria

    JORNADA DE PORTES OBERTES DINS LA 6A SETMANA DE L’FP
    Veure imatge de Presentació dels programes del Centre de Formació d’Hostaleria (nova finestra)
    El dijous 9 de maig, i en el marc de les activitats de la 6a Setmana de la Formació Professional, es va celebrat la jornada de portes obertes del Centre de Formació d’Hostaleria, on es van presentat els diferents programes formatius, entre ells el Programes de Formació i Inserció (PFI), adreçats a joves sense graduat de l’ESO; la Casa d’Oficis, que ofereix formació amb contracte laboral per a joves; el projecte singular Escola de Barmans, i els cursos de certificat de professionalitat adreçats a persones en recerca d’ocupació, on es formen al voltant de 150 alumnes anualment.

  • 14/05/2019

    Orientar vers les ocupacions a la industria 4.0

    JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA CASA D’OFICIS D’INSTAL•LACIONS I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
    Veure imatge de Orientar vers les ocupacions a la industria 4.0 (nova finestra)
    El dijous 9 de maig, i en el marc de les activitats de la 6a Setmana de la Formació Professional, s’ha celebrat la jornada de portes obertes del la Casa d’oficis d’Instal•lacions i eficiència energètica. L’acte va incloure una presentació dels objectius i activitats de la Casa d’Oficis i del programa Ocupal’H, posant en relació les ocupacions d’ instal•lacions elèctriques i de climatització amb la nova industria 4.0., i alhora, reflexionar sobre la incorporació de dones a les ocupacions industrials. La visita va donar peu a que els alumnes expliquessin la seva experiència formativa i que els visitants coneguessin les instal•lacions ubicades al centre municipal Gornal Activa.
  • 14/05/2019

    El restaurant Bosàbé obté el premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2019

    El premi a La tapa més popular va ser pel Caracas 2

    El Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de  l'Hospitalet va acollir el dilluns 13 de maig el concurs en què es va escollir la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa hospitalenc. Les 10 finalistes, de 63 participants, van ser escollides pels vots acumulats als “tapaports” durant la ruta. El jurat tècnic de la final va estar format per David Cartoixà (xef de l'Ermita de Bruguers i guanyador de GastroGavà), Santi Peñarrocha (xef de Mar de Pins), Albert Mendiola (xef del Marimorena Restaurant i Cuiner de l'any 2017), i Anna Barbería (xef i professora de cuina del Centre de Formació d’Hostaleria).
  • 14/05/2019

    El restaurant Bosàbé obté el premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2019

    El premi a La tapa més popular va ser pel Caracas 2
    Veure imatge de El restaurant Bosàbé obté el premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2019 (nova finestra)

    El Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de  l'Hospitalet va acollir el dilluns 13 de maig el concurs en què es va escollir la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa hospitalenc. Les 10 finalistes, de 63 participants, van ser escollides pels vots acumulats als “tapaports” durant la ruta. El jurat tècnic de la final va estar format per David Cartoixà (xef de l'Ermita de Bruguers i guanyador de GastroGavà), Santi Peñarrocha (xef de Mar de Pins), Albert Mendiola (xef del Marimorena Restaurant i Cuiner de l'any 2017), i Anna Barbería (xef i professora de cuina del Centre de Formació d’Hostaleria).
Pàgina de resultats: ... 16 17 18 19 20  ... 
Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal