Notícies

Històric

Pàgina de resultats: ... 21 22 23 24 25  ... 
  • 25/03/2019

    La necessitat d’innovar en el mercat de treball amb una perspectiva de gènere

    Taula rodona del programa InserDona
    Veure imatge de Taula rodona del programa InserDona (nova finestra)
    Reflexionar sobre la innovació en el mercat de treball amb una perspectiva de gènere ha estat la temàtica de la taula rodona celebrada el 27 de març en el marc del projecte InserDona. A l’acte intervingueren Cristina Collada de l’Associació Albirar, entitat creada per ex-alumnes del grau superior de Promoció de l’igualtat de Gènere que s’imparteix a l’Institut Can Vilumara, i Janina Rangel, xef de la plataforma digital “Take a Chef” que va explicar la seva experiència d’autoocupació en hostaleria. Així mateix, les tècniques municipals que coordinen el projecte van explicar el desenvolupament de les actuacions i es van mostrar diverses experiències empresarials en els usos socials del temps i la conciliació de la vida laboral, familiar i personal impulsades a través de la Xarxa NUST de Barcelona.
  • 25/03/2019

    Els PFI d’hostaleria celebren el ‘Dinar amb familiars’

    Veure imatge de 	Els PFI d’hostaleria celebren el ‘Dinar amb familiars’ (nova finestra)
    Les mares, pares i altres familiars dels alumnes dels programes de formació i inserció (PFI) van assistir al dinar preparat i servit pels alumnes dels cursos de cuina i servei de restaurant i bar. Aquesta activitat es fa després d’haver superat el primer període de pràctiques al Centre de Formació d’Hostaleria i permet als joves mostrar allò que han après i lluir-se com a futurs professionals. A l’acte va assistir la regidora de Comerç, mercats i consum, Maria Angeles Sariñena, adreçant una salutació on va assenyalar la importància de l’esforç dels joves per adquirir una formació que els permet orientar el seu futur laboral, i va valorar el necessari paper d’acompanyament del pares i mares  en tot aquest procés. Els cursos continuen l’activitat fins el mes de juny, i finalitzaran amb les pràctiques formatives en empreses del sector.
  • 25/03/2019

    Els PFI d’hostaleria celebren el ‘Dinar amb familiars’

    Veure imatge de 	Els PFI d’hostaleria celebren el ‘Dinar amb familiars’ (nova finestra)
    Les mares, pares i altres familiars dels alumnes dels programes de formació i inserció (PFI) van assistir al dinar preparat i servit pels alumnes dels cursos de cuina i servei de restaurant i bar. Aquesta activitat es fa després d’haver superat el primer període de pràctiques al Centre de Formació d’Hostaleria i permet als joves mostrar allò que han après i lluir-se com a futurs professionals. A l’acte va assistir la regidora de Comerç, mercats i consum, Maria Angeles Sariñena, adreçant una salutació on va assenyalar la importància de l’esforç dels joves per adquirir una formació que els permet orientar el seu futur laboral, i va valorar el necessari paper d’acompanyament del pares i mares  en tot aquest procés. Els cursos continuen l’activitat fins el mes de juny, i finalitzaran amb les pràctiques formatives en empreses del sector.
  • 25/03/2019

    Tres alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria participen al Concurs Nacional de Tapes GM Chef

    Competiran amb altres alumnes d’escoles d’hostaleria
    Veure imatge de Tres alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet participen en el Concurs Nacional de Tapes GM Chef (nova finestra)
    Tres alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet participen en el Concurs Nacional de Tapes GM Chef. Els joves, participants dels programes PFI i Casa d’Oficis, han preparat cada un una tapa de creació pròpia i competiran amb altres alumnes d’escoles d’hostaleria de Catalunya, i, si superen la semifinal catalana, ho faran amb altres escoles de tota Espanya. Per això cada un d’ells ha gravat un vídeo promocional on es mostra la seva elaboració i que servirà per que pugui ser votat a través de les xarxes socials des del 30 d’abril fins el 16 de juliol al web de GMChef. Les semifinals de Catalunya seran el proper 21 d’octubre i la final nacional  tindrà lloc a Madrid el 18 de novembre amb un jurat presidit pel xef Martín Berasategui. Els alumnes guanyadors podran optar a lots de productes gastronòmics, degustacions a diversos restaurants  i a experiències laborals pràctiques en establiments amb Estrella Michelín. Amb aquesta iniciativa, el Centre de Formació d’Hostaleria de l’Hospitalet i GM Chef col•laboren per tal de dotar a l’alumnat d’experiències enriquidores que afavoreixin la seva vocació i projecció laboral.
Pàgina de resultats: ... 21 22 23 24 25  ... 
Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal