Notícies

Històric

Pàgina de resultats: ... 26 27 28 29 30  ... 
  • 07/03/2019

    Gornal Activa acull una sessió informativa sobre la llei de la Segona Oportunitat

    Veure imatge de 	Gornal Activa acull una sessió informativa sobre la llei de la Segona Oportunitat (nova finestra)
    Aquest dijous ha tingut lloc la sessió informativa sobre la llei de la Segona Oportunitat, una llei que dóna la possibilitat a empresaris, autònoms o assalariats de reordenar els seus deutes i, fins i tot en alguns casos, obtenir la seva condonació parcial aconseguint així una nova oportunitat professional i personal. L’acte s’ha celebrat a l’equipament municipal Gornal Activa de L’Hospitalet, on han acudit una quarantena d’assistents.
  • 05/03/2019

    Mig centenar de ciutadans de L’Hospitalet finalitzen dos cursos sobre Big Data impulsats per Fundació Telefónica i l’Ajuntament

    L’ALUMNAT HA ADQUIRIT CONEIXEMENTS I HABILITATS QUE LI PERMET INCORPORAR LES COMPETÈNCIES D’UNA DE LES ESPECIALITZACIONS TÈCNIQUES MÉS DEMANDADES.
    Veure imatge de 	Mig centenar de ciutadans de L’Hospitalet finalitzen dos cursos sobre Big Data impulsats per Fundació Telefónica i l’Ajuntament (nova finestra)
    Mig centenar d’hospitalencs, que buscaven feina o volien reinventar-se, s’han format en Big Data gràcies als dos itineraris gratuïts sobre aquesta especialitat. Els cursos, de dos mesos de durada cadascun i que finalitzen aquest mes de març, formen part del programa Conecta Empleo de Fundación Telefónica i han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
  • 26/02/2019

    El Centre de Formació d’Hostaleria participa al Dia de Andalucía L’H

    Veure imatge de El Centro de Formación de Hostelería participa al Día de Andalucía El H (nova finestra)
    El passat diumenge 24 de febrer i dins del marc dels actes del Dia de Andalucía a L’Hospitalet organitzats per la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas, els alumnes del  Centre de Formació d’Hostaleria van oferir a La Farga la degustació del plat típic andalús Olla de San Antón per a tots els assistents. Aquest és un plat típic de la província de Granada que tradicionalment es degusta durant l’ hivern aprofitant la matança del porc i d’altres productes característics de la gastronomia de la zona com faves, mongetes, verdures, herbes aromàtiques... Enguany ha estat la XXXII edició d’aquesta celebració i ha comptat amb activitats durant tot el cap de setmana.
  • 26/02/2019

    El Centre de Formació d’Hostaleria participa al Dia de Andalucía L’H

    Veure imatge de El Centro de Formación de Hostelería participa al Día de Andalucía El H (nova finestra)
    El passat diumenge 24 de febrer i dins del marc dels actes del Dia de Andalucía a L’Hospitalet organitzats per la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas, els alumnes del  Centre de Formació d’Hostaleria van oferir a La Farga la degustació del plat típic andalús Olla de San Antón per a tots els assistents. Aquest és un plat típic de la província de Granada que tradicionalment es degusta durant l’ hivern aprofitant la matança del porc i d’altres productes característics de la gastronomia de la zona com faves, mongetes, verdures, herbes aromàtiques... Enguany ha estat la XXXII edició d’aquesta celebració i ha comptat amb activitats durant tot el cap de setmana.
Pàgina de resultats: ... 26 27 28 29 30  ... 
Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal