Notícies

Detall notícia

11/07/2023
Ocupació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

32 persones s’incorporen a l’Ajuntament amb el Pla d’ocupació de la Xarxa de Governs Locals

El pla està finançat per la Diputació de Barcelona per oferir oportunitats laborals a persones en situació d’atur
Veure imatge de 32 persones s’incorporen a l’Ajuntament amb el Pla d’ocupació de la Xarxa de Governs Locals (nova finestra)

Aquest mes de juliol, 32 persones s’han incorporat a l’Ajuntament com a tècniques auxiliars, peons de civisme, peons d’oficis i encarregades a diferents àrees de l’Ajuntament a través del Pla local d’ocupació de la Xarxa de Governs Locals, finançat per la Diputació de Barcelona.

La convocatòria té com a objectiu oferir oportunitats laborals a persones en situació d’atur i introduir-les en el mercat laboral. Es tracta de persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades i estaran contractades, a jornada completa, fins al 31 de desembre d’aquest any.

Per a la seva contractació, s’ha tingut en compte la formació i l’experiència laboral, la situació socioeconòmica i familiar, el temps en situació d’atur i que siguin majors de 60 anys amb un període de cotització per sota d'un llindar, així com altres situacions de vulnerabilitat com la discapacitat o la violència de gènere.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal