Notícies

Detall notícia

30/05/2024
Emprenedoria
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Inscripcions obertes al XX Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials

El certamen té com a objectiu estimular l’esperit emprenedor del jovent de L’Hospitalet
Veure imatge de Inscripcions obertes al XX Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials (nova finestra)

Avui s’obren les inscripcions a la XX edició del concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials, que premia les millors idees i projectes de creació d’empreses de l’alumnat de centres educatius de la ciutat.

Poden presentar-s’hi alumnes dels centres de formació professional de grau mitjà i superior, tant públics com privats, de L’Hospitalet.

El certamen, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu estimular l’esperit emprenedor del jovent i contribuïr al desenvolupament de competències, actituds i responsabilitats. La iniciativa pretén oferir a les persones participants una visió actual de l’entorn laboral i fer de l'autoocupació una alternativa per al seu futur professional.

Les categories del concurs són les següents:

  • Millor projecte relacionat amb l’economia social i solidària
  • Millor projecte relacionat amb la protecció del medi ambient
  • Millor projecte relacionat amb la qualitat de vida de les persones
  • Millor projecte tecnològic

I dues mencions especials del jurat:

  • Idea més innovadora
  • Millor projecte empresarial

Tots els membres dels equips guanyadors rebran com a premi un monitor i també es lliurarà un ordinador portàtil als seus centres educatius.

L’Ajuntament ofereix als centres que hi participen suport en l’orientació dels projectes amb tallers de pensament creatiu, d’innovació i de cultura empresarial, amb suport en el pla d’empresa i el pla econòmic financer i amb el foment del treball en equip.

El jurat del concurs estarà format per representants de la Direcció General d'Economia Social i Solidària i el Cooperativisme de la Generalitat de Catalunya,  de la Diputació de Barcelona, de les associacions empresarials AEBALL i PIMEC, de la Cambra de Comerç del Baix Llobregat, de la Fundació SECOT, de la Universitat Politècnica de Catalunya, de la Col·lectiva-Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet, de l’Associació Empresarial Pedrosa i de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Les inscripcions es poden fer a la seu electrònica fins al dilluns 3 de juny. L’entrega de premis serà el pròxim dijous 20 de juny a les 17 hores a l’auditori del Centre Cultural Tecla Sala.

Inscripcions

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal