Notícies

Detall notícia

29/03/2023
Empresa
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Nova edició dels serveis gratuïts de consolidació de negocis i de coaching per a emprenedors

L’objectiu dels serveis és potenciar les empreses de la ciutat i els projectes empresarials de la ciutadania
Veure imatge de Nova edició dels serveis gratuïts de consolidació de negocis i de coaching per a emprenedors (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha activat una nova edició de dos serveis gratuïts, el servei de coaching per a persones emprenedores i el servei de consolidació de negocis. Les sessions dels dos serveis tenen lloc a Gornal Activa.

D’una banda, servei de coaching per a persones emprenedores ajuda les persones que es troben en fase de creació i disseny d’un projecte empresarial o bé en fase de posada en marxa del negoci.

L’objectiu principal és millorar la capacitació emocional i empresarial, amb formació i habilitats, desenvolupant un pla d’acció i treballant la intel·ligència emocional i altres recursos de desenvolupament personal.

El servei pretén, a més, crear un espai per a la reflexió entre persones emprenedores, treballar habilitats, competències transversals, l’autoconeixement i l’autoconsciència i donar eines i recursos.

L’equip tècnic ofereix un servei personalitzat i especialitzat que atén les necessitats personals, organitzatives, laborals, productives i empresarials de cada persona.

D’una altra banda, el servei de consolidació de negocis vol potenciar i consolidar els projectes i les empreses a través d’itineraris intensius que combinen formació i consultoria en temàtiques concretes, i està dirigit a qualsevol  empresa, pime, negoci o activitat econòmica ubicada a L’Hospitalet que es trobi en les primeres etapes d’activitat empresarial.

L’objectiu principal del servei és la millora de la competitivitat de les empreses de la ciutat i ajudar a incrementar les vendes o a tenir una major visibilitat.

Es tracta d’un servei personalitzat que inclou un diagnòstic de la situació de l’empresa, accions formatives, mentorització i coaching empresarial amb professionals de referència de diferents sectors, assessorament empresarial integral en matèria fiscal, financera, comptable o laboral, un punt d’atenció a l’emprenedoria i ajuda per a la cerca de finançament.

Per inscriure’s als dos serveis, cal registrar-se al web de Dinamització Local i omplir el formulari en línia:

Inscripció al servei de coaching per a persones emprenedores
Inscripció al servei de consolidació de negocis

Els dos serveis s’emmarquen en les mesures de reactivació econòmica incloses en el Pacte de Ciutat 2020-2023, una de les quals és impulsar programes de suport a persones emprenedores per promoure la creació d’ocupació de qualitat i fomentar la dinamització del teixit empresarial de L’Hospitalet format per les micro, les petites i les mitjanes empreses.

Durant els últims cinc anys, els tècnics de Gornal Activa han realitzat 2.753 accions d’assessorament i han ajudat a desenvolupar 235 plans d’empresa, una tasca que ha derivat en la constitució de 133 empreses.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal