Notícies

Detall notícia

04/07/2024
Ocupació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

54 persones s’incorporen a l’Ajuntament a través d’un pla d’ocupació

El pla, finançat per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, està destinat a persones en situació d’atur
Veure imatge de 54 persones s’incorporen a l’Ajuntament a través d’un pla d’ocupació (nova finestra)

Aquesta setmana, 54 persones s’han incorporat com a personal en diferents equipaments i serveis de l’Ajuntament, 30 de les quals són residents a L’Hospitalet.

L’alcalde de la ciutat, David Quirós, la tinenta d’alcaldia de Ciutat Transformadora, Cristina Santón, i representants de grups polítics municipals les han rebut avui al Saló de Plens de l’Ajuntament, per donar-los la benvinguda com a personal del consistori.

Formen part del programa del Pla local d’ocupació de la Xarxa de Governs Locals, finançat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu d’oferir oportunitats laborals a persones en situació d’atur.

El pla d’ocupació, de sis mesos de durada a jornada completa, consta també d’un equip d’acompanyament per tutelar l’estada del nou personal i dur a terme accions formatives per millorar-ne l’ocupabilitat.

Els llocs de treball són:

  • 37 tècnics/ques auxiliars, que s’encarreguen d’elaborar i actualitzar el cens de guals i de locals comercials de la ciutat situats en planta baixa, en funció de si es destinen a activitat econòmica o a habitatge.
  • 6 peons/es d’ofici, que fan reparacions i petites obres de fusteria, construcció o electricitat, en edificis municipals i a l'espai públic.
  • 1 encarregat/ada, que gestiona i coordina les brigades de treball dels peons d’ofici.
  • 4 ordenances per desenvolupar tasques d’atenció personalitzada i d’acompanyament a la ciutadania amb més dificultats a l’hora de fer gestions telemàtiques.
  • 6 tècnics/ques mitjans/es, que coordinen els diferents grups de treball del pla.


El 2023, l’Ajuntament va contractar 148 persones a través de plans d’ocupació, amb l’objectiu de millorar el perfil i les competències professionals de les persones beneficiàries per tal que aconsegueixin una incorporació millor i més estable en el mercat de treball una vegada finalitzat el contracte.

Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal