Tècnic/a superior en dietètica.
2.000 hores · dos cursos acadèmics)
QUÈ ESTUDIARÀS?
-
Organització i Gestió de l'Àrea de Treball Assignada en la Unitat/Gabinet de Dietètica.
-
Alimentació Equilibrada.
-
Dietoteràpia.
-
Control Alimentari.
-
Microbiologia i Higiene Alimentària
-
Educació Sanitària i Promoció de la Salut.
-
Fisiopatologia Aplicada a la Dietètica.
-
Relacions en l'Equip de Treball.
-
Formació i Orientació Laboral.
-
ormació en Centres de Treball
-
Síntesi
SORTIDES PROFESSIONALS
La superació d'aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a:
-
Tècnic/a en dietètica i nutrició,
-
Responsable d'alimentació en empreses de servei d'àpats,
-
Tècnic/a en higiene dels aliments.
-
Consultor/a en alimentació.
-
Educador/a sanitari. .