CFGS Dietètica  

Tècnic/a superior en dietètica.

2.000 hores · dos cursos acadèmics)

QUÈ ESTUDIARÀS?

  • Organització i Gestió de l'Àrea de Treball Assignada en la Unitat/Gabinet de Dietètica.
  • Alimentació Equilibrada.
  • Dietoteràpia.
  • Control Alimentari.
  • Microbiologia i Higiene Alimentària
  • Educació Sanitària i Promoció de la Salut.
  • Fisiopatologia Aplicada a la Dietètica.
  • Relacions en l'Equip de Treball.
  • Formació i Orientació Laboral.
  • ormació en Centres de Treball
  • Síntesi

SORTIDES PROFESSIONALS

La superació d'aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a:

  • Tècnic/a en dietètica i nutrició,
  • Responsable d'alimentació en empreses de servei d'àpats,
  • Tècnic/a en higiene dels aliments.
  • Consultor/a en alimentació.
  • Educador/a sanitari. .

Centres on s'imparteix

  • Guia de Formació Professional
Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal